Ριζική ανανέωση του site alphamykonos.com

Η συνεργασία της dicha.gr με την Alpha Mykonos Concierge, έχει ως αποτέλεσμα ένα ολοκαίνουργιο, φρέσκο και ολικά ανανεωμένο site, το alphamykonos.com

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου
Δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα που να καλύπτει πλήρως τα υψηλά standards ποιότητας που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Alpha Mykonos Concierge, μέσω των πολυτελών υπηρεσιών της.

Το μοντέρνο και καινοτόμο design, είναι αυτό που χαρακτηρίζει το νέο site της εταιρείας και αποσκοπεί στο να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις παροχές που προσφέρει η Alpha Mykonos Concierge στους πελάτες της.

Επιπλέον, για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών της, δημιουργήθηκαν νέες και πιο εύχρηστες φόρμες κρατήσεων και επικοινωνίας.
Παράλληλα κατασκευάστηκε ένα custom σύστημα πληρωμών που συνδέεται κατευθείαν με την τράπεζα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών.

Με σταθερό στόχο την ποιότητα και επίκεντρο τον πελάτη, το alphamykonos.com είναι online για να σας προσφέρει πολυτελείς επιλογές για διαμονή, μετακίνηση και αναψυχή στο νησί της Μυκόνου και να μετατρέψει τις διακοπές σας σε μία αξέχαστη εμπειρία.

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

HOT STORIES

Οι ράπερς συνεργάζονται στο κομμάτι "WAP" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (7/8).

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Top