«Ακόμα κι αν αλλάξει η εμφάνιση, η καρδιά μένει πάντα ίδια!»

Νέα τηλεοπτική καμπάνια από τη FIX Hellas

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

 

Στον αέρα βρίσκεται το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas, εμπνευσμένο από τις κλασικές διαχρονικές αξίες, όπως αυτή της αληθινής φιλίας, με όχημα μια φιλία «σύμβολο» μιας ολόκληρης γενιάς, αυτή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και του Άλκι Κούρκουλου. 

Η χημεία και το δέσιμο των δύο πρωταγωνιστών, τόσο στη σκηνή όσο και στην πραγματική ζωή, μας ταξιδεύουν σε μια γλυκιά νοσταλγία του παρελθόντος, μεταφέροντας μας στο παρόν, όπου ξανασμίγουν στην οθόνη μας 20 χρόνια μετά, σαν να μην πέρασε μια μέρα! 

FIXHELLAS.jpg

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas αναδεικνύει περίτρανα ότι όσα χρόνια κι εάν περάσουν, κάποιες αξίες δεν αλλάζουν ποτέ, αρκεί να βρεθεί μια αφορμή για να συναντηθούν οι πραγματικοί φίλοι. Και σίγουρα βρίσκουμε πάντα αφορμές για να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια με τους φίλους μας, αφού οι δυνατές φιλίες…είναι FIX! 

Το νέο τηλεοπτικό της FIX Hellas είναι δημιουργία της McVictor & Hamilton, σε παραγωγή της Stefi Productions και σκηνοθεσία του Λάμπη Ζαρουτιάδη. 

Απολαύστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas κάνοντας κλικ εδώ.

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο πρώτο «Παρατηρητήριο», περνάει την καραντίνα του, ...

O Ζώης Χαλκιόπουλος αποχαιρετάει την σπουδαία μορφή της soul, τον Bill Withers, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Top
0
Shares
0
Shares