Πάνω από 1000 καλλιτέχνες φωνάζουν #LetTheMusicPlay

Radiohead, Cure, Nick Cave, PJ Harvey, Dua Lipa, ανάμεσα στους καλλιτέχνες που υπογράφουν ανοιχτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση για την ζωντανή μουσική που απειλείται. 

news.team
news.team

Πάνω από 1000 καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους ονόματα όπως οι Radiohead, Cure, Nick Cave, PJ Harvey, Johnny Marr, Dizzee Rascal, Primal Scream, Paul McCartney, Dua Lipa, Rolling Stones, Coldplay, Liam Gallagher, Rita Ora, Sam Smith, Lewis Capaldi υπέγραψαν ανοιχτή επιστολή προς την κυβέρνηση της Βρετανίας με την οποία αιτούνται αυτή να λάβει άμεσα δράση σχετικά με την ζωντανή μουσική που αυτή τη στιγμή φαίνεται να απειλείται.

Με την επιστολή τους οι καλλιτέχνες έχουν σκοπό να «δείξουν τη ζωτική σημασία της βιομηχανίας της ζωντανής μουσικής στη Βρετανία και να εξασφαλίσουν ότι η κυβέρνηση δεν θα αγνοήσει τη ζωντανή μουσική και να διαμαρτυρηθούν ώστε να υπάρξει η δημόσια και οικονομική υποστήριξη που χρειάζεται η βιομηχανία για να επιβιώσει».

Στο μεταξύ, τον προηγούμενο μήνα η Ένωση Μουσικών Venues στη Βρετανία έστειλε επίσης ανοικτή επιστολή στην κυβέρνηση την οποία υπέγραφαν 560 venues που ζητούσαν χρηματοδότηση 50 εκατομμυρίων λιρών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ράπερς συνεργάζονται στο κομμάτι "WAP" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (7/8).

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top