Αφού δεν θα έχουμε κανονικό Primavera, ας βολευτούμε με το virtual και τις αναμνήσεις του

Τα 20 χρόνια του Primavera θα είχαμε αυτή την εβδομάδα, κι αυτό μας κάνει "δώρο" ολόκληρα live από προηγούμενες διοργανώσεις.

news.team
news.team

Αυτές τις μέρες, κάποιοι από εμάς θα βρίσκονταν στην 20στή επέτειο του Primavera Sound Festival, ενός φεστιβάλ που έχουμε τιμήσει πολλάκις με την παρουσία μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Τα έφερε έτσι η πανδημία που ναι μεν οι διοργανωτές πήραν "την πιο δύσκολη απόφαση των 20 ετών του φεστιβάλ", όπως είπαν στις αρχές του προηγούμενου μήνα, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο με βάση τις τότε εξελίξεις της πανδημίας.

Το νέο ραντεβού έχει δοθεί ήδη (οι νέες ημερομηνίες είναι 2-6 Ιουνίου 2021), αλλά δεν θα μείνουμε έτσι. Οι διοργανωτές προσφέρουν ολόκληρα live από παρελθούσες εκδηλώσεις, τα οποία οι άνθρωποι του φεστιβάλ θα κάνουν διαθέσιμα μέσα από το https://www.onps.life/en/pslife, μέχρι και το Σάββατο.

Ανάμεσα στα live που μπορούμε να παρακολουθήσουμε, βρίσκονται και αυτά των Blur (2013), Christine & The Queens (2019), Warpaint (2018), Sharon Van Etten (2014), Swans (2013), Caribou (2015) και Jamie xx (2017). Μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα και τις συναυλίες.

Κι αν έχετε όρεξη, δείτε ακόμα 3 βιντεάκια που είχαμε φτιάξει, αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του 2011.


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Ο Kevin Parker έκατσε σε μια καρέκλα μόνο με την κιθάρα του για να παίξει το κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο της ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top