Το Bandcamp θα διαθέσει το 100% των εσόδων ενός 24ωρου υπέρ της φυλετικής δικαιοσύνης

Στις 17 Ιουνίου.

news.team
news.team

Η μουσική πλατφόρμα του Bandcamp πρόκειται να διαθέσει το 100% των εσόδων της για ένα 24ωρο (την 17η Ιουνίου) υπέρ «της φυλετικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της αλλαγής», με τα χρήματα να πηγαίνουν στον οργανισμό NAACP Legal Defense.

Φυσικά το Bandcamp οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τη δολοφονία του George Floyd και τις διαδηλώσεις στις οποίες έχει οδηγήσει εντός και εκτός ΗΠΑ. Επίσης, η δράση αυτή θα γίνει στην επέτειο της απελευθέρωσης των Αφροαμερικανών του 1865.

Ο συνιδρυτής της πλατφόρμας, Ethan Diamond, έγραψε σχετικά: «Οι πρόσφατες δολοφονίες των George Floyd, Tony McDade, Sean Reed, Breonna Taylor, Ahmaud Arbery και η συνεχόμενη βία κατά των έγχρωμων ανθρώπων με την έγκριση της κυβέρνησης στις ΗΠΑ και τον κόσμο είναι τραγωδία. Είμαστε στο πλευρό όσων ζητούν δικαιοσύνη, ισότητα και αλλαγή αλλά και των έγχρωμων ανθρώπων που ζουν καθημερινά με τον ρατσισμό, μεταξύ των οποίων και πολύ αγαπημένοι μας υπάλληλοι, καλλιτέχνες και φανς στην κοινότητα του Bandcamp».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Ο Kevin Parker έκατσε σε μια καρέκλα μόνο με την κιθάρα του για να παίξει το κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο της ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top