Νέος Eminem, παρέα με την Jessie Reyez

Ακούστε το "Coffin"

news.team
news.team
φωτογραφία: Axelle/Bauer-Griffin

Παρότι μέχρι και τον τρέχοντα μήνα ο Eminem έδειχνε ότι είναι ακόμα απασχολημένος με το promo για το άλμπουμ του 2019 Music Τo Be Murdered By (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #4, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #38, Ελλάδα #1), επιστρέφει τώρα στο προσκήνιο με κάτι φρέσκο.

Ο λόγος για το τραγούδι που έχει τον τίτλο "Coffin" και τον βρίσκει να συνεργάζεται ξανά με την Jessie Reyez: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Coffin", εντούτοις, δεν προλογίζει κάτι καινούριο από την πλευρά του Eminem. Αντιθέτως, λειτουργεί ως promo για τα σόλο σχέδια της Reyez, καθώς εκπροσωπεί το πολυαναμενόμενο δισκογραφικό της ντεμπούτο Before Love Came To Kill Us, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες μόλις ημέρες. Ο Eminem λοιπόν απλά την επισκέφθηκε, προφανώς ανταποδίδοντας τη δική της συμμετοχή στο άλμπουμ του Kamikaze (2018).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ariana Grande, John Legend, Ice-T ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τη διαδικτυακή δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις του

FEATURED TODAY

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο μας κάνει βασικά μαθήματα ροκ,

Top
0
Shares