Ο Leonard Cohen Ευχαριστεί για τον Χορό

Δείτε ένα καινούριο βιντεοκλίπ, για το ομότιτλο τραγούδι του τελευταίου του δίσκου

news.team
news.team
Με ένα ακόμα επίσημο βιντεοκλίπ συνεχίζεται το ταξίδι του νέου δίσκου του Leonard Cohen Thanks For The Dance (2019), δουλειά που ολοκλήρωσε ο γιος του Adam σύμφωνα με τις τελευταίες επιθυμίες του.

Τώρα λοιπόν, μετά τα μανταρίνια και την Ύδρα που είδαμε στο "Moving On" (πατήστε εδώ), πήρε σειρά το ομώνυμο του άλμπουμ "Thanks For The Dance" για να οπτικοποιηθεί. Σκηνοθέτησε η φωτογράφος μόδας Harley Weir και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το Thanks For The Dance τα πήγε αρκετά καλά στις βασικές για τη μουσική αγορές της υφηλίου (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #61, Βρετανία #7, Αυστραλία #11, Γαλλία #15, Γερμανία #5), πράγμα που δίνει την ευκαιρία για αναθέσεις κλιπ σε καταξιωμένα πρόσωπα τα οποία αναλαμβάνουν να δώσουν τη δική τους οπτική γωνία στους στίχους του σπουδαίου τραγουδοποιού.

«Είμαι τεράστια fan του Leonard Cohen», δηλώνει η ίδια η Weir, «οι στίχοι του είναι τόσο ακατέργαστοι και τόσο ζεστοί. Είναι μεγάλη μου τιμή να παίρνω μέρος στην κληρονομιά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί να μην έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, έχουμε όμως το εξώφυλλο του Chromatica. Κάτι είναι κι αυτό.

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο πρώτο «Παρατηρητήριο», περνάει την καραντίνα του, ...

O Ζώης Χαλκιόπουλος αποχαιρετάει την σπουδαία μορφή της soul, τον Bill Withers, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Top
0
Shares
0
Shares