Οι Annihilator είναι "Dressed Up For Evil"

Ακούστε το νέο τους τραγούδι

news.team
news.team
φωτογραφία: Kai Swillus

35 χρόνια καριέρας έκλεισαν πρόσφατα για τους Annihilator, τους οποίους ξεκίνησε το 1984 στον Καναδά ο Jeff Waters, καθιστώντας τους σε σοβαρή thrash metal δύναμη. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε την εφ' όλης της ύλης συζήτηση που έκανε πίσω το 2017 με τον Παναγιώτη Λουκά.

Τότε εντοπίζεται και η τελευταία τους δισκογραφική κατάθεση For The Demented (Γερμανία #73), τώρα όμως ήρθε η ώρα για τη συνέχεια. Και ως promo γι' αυτήν, δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Dressed Up For Evil": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το βασικό θέμα είναι εδώ είναι το Κακό, στην ανθρώπινη μορφή του», εξηγεί ο Waters, «τους ανθρώπους δηλαδή αυτούς που καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους με καταχρήσεις, ψέματα και αρνητικότητα, συνήθως στο όνομα του χρήματος».

Το "Dressed Up For Evil" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ballistic, Sadistic, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2020 από τη Silver Lining Music.

Σύμφωνα με τον Waters, οι fans θα πρέπει να περιμένουν «μια δυναμική επιστροφή στις ρίζες του γκρουπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares