Οι Annihilator είναι "Dressed Up For Evil"

Ακούστε το νέο τους τραγούδι

news.team
news.team
φωτογραφία: Kai Swillus

35 χρόνια καριέρας έκλεισαν πρόσφατα για τους Annihilator, τους οποίους ξεκίνησε το 1984 στον Καναδά ο Jeff Waters, καθιστώντας τους σε σοβαρή thrash metal δύναμη. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε την εφ' όλης της ύλης συζήτηση που έκανε πίσω το 2017 με τον Παναγιώτη Λουκά.

Τότε εντοπίζεται και η τελευταία τους δισκογραφική κατάθεση For The Demented (Γερμανία #73), τώρα όμως ήρθε η ώρα για τη συνέχεια. Και ως promo γι' αυτήν, δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Dressed Up For Evil": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Το βασικό θέμα είναι εδώ είναι το Κακό, στην ανθρώπινη μορφή του», εξηγεί ο Waters, «τους ανθρώπους δηλαδή αυτούς που καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους με καταχρήσεις, ψέματα και αρνητικότητα, συνήθως στο όνομα του χρήματος».

Το "Dressed Up For Evil" προλογίζει το νέο άλμπουμ Ballistic, Sadistic, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2020 από τη Silver Lining Music.

Σύμφωνα με τον Waters, οι fans θα πρέπει να περιμένουν «μια δυναμική επιστροφή στις ρίζες του γκρουπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top