Οι Holy Fuck συνεργάζονται με τον Angus Andrews των Liars

Ακούστε το "Deleters"

news.team
news.team
Υπήρξε ένα διάστημα στα μέσα των '00s που οι Καναδοί Holy Fuck απόλαυσαν μεγάλη αποδοχή από το διεθνές alternative στερέωμα που αγαπούσε (και) τα ηλεκτρονικά, έστω κι αν συζητημένοι δίσκοι σαν το ντεμπούτο Holy Fuck (2005) ή το LP του 2007 δεν είχαν καμία τύχη εμπορικά.

Το στάτους του γκρουπ υποχώρησε εντούτοις στα '10s, αν και παρέμειναν ενεργοί -με τελευταία τους δουλειά το Congrats του 2016: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Θάνος Σιόντορος.

Τώρα όμως οι Καναδοί είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους, την οποία και προλογίζουν δημοσιεύοντας μια συνεργασία με τον Angus Andrews των Liars: το τραγούδι λέγεται "Deleters" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Πρόκειται για ένα κομμάτι που το ξεκινήσαμε σε ένα πάρτυ στα δάση του Κεμπέκ», σχολίασαν οι Holy Fuck.

To "Deleters" είναι από το νέο άλμπουμ Deleter, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου από τη Last Gang.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ariana Grande, John Legend, Ice-T ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τη διαδικτυακή δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις του

FEATURED TODAY

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο μας κάνει βασικά μαθήματα ροκ,

Top
0
Shares