Ξαναγυρνούν οι My Dying Bride

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Your Broken Shore"

news.team
news.team
30 χρόνια κλείνουν φέτος από την ίδρυση των My Dying Bride στο Bradford της Αγγλίας, μπάντας που πέτυχε να γίνει σημείο αναφοράς για το gothic metal υποείδος.

Σταθερά καθοδηγούμενοι από τον τραγουδιστή Aaron Stainthorpe και τον κιθαρίστα Andrew Craighan -που είναι οι μόνοι εναπομείναντες της αρχικής σύνθεσης- οι My Dying Bride φάνηκαν τελευταία φορά στη δισκογραφία το 2015, με το άλμπουμ Feel The Misery (Γαλλία #172, Γερμανία #57).

Τώρα, όμως, επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι ονόματι "Your Broken Shore": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο James Sharrock.

Το "Your Broken Shore" προλογίζει το νέο άλμπουμ The Ghost Of Orion, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου από τη Nuclear Blast.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ράπερς συνεργάζονται στο κομμάτι "WAP" που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (7/8).

Το φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Terra Vibe. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top