Ψηλά στα Σύννεφα, με τον Paul McCartney

Το Netflix γυρνάει σε ταινία κινουμένων σχεδίων ένα βιβλίο του από το 2005

news.team
news.team
φωτογραφία: Tim P. Whitby

Τον ξέρουμε για πολλά πράγματα τον Paul McCartney, τόσο με τους Beatles, όσο και μετά από αυτούς. Αλλά η ιδιότητά του ως συγγραφέα είναι σίγουρα από τις λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό.

H δράση αυτή ξεκίνησε το 2001, όταν δημοσίευσε μια συλλογή με στίχους μα και ποιήματά του ονόματι Blackbird Singing. Αλλά πήρε πιο σοβαρή τροπή το 2005, όταν εκδόθηκε το πρώτο του παιδικό βιβλίο High in the Clouds: An Urban Furry Tail, για το οποίο συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Philip Ardagh και τον καρτουνίστα Geoff Dunbar.

McCartney & Dunbar ήθελαν καθώς φαίνεται από καιρό να υπάρξει και μια ταινία κινουμένων σχεδίων με βάση το βιβλίο αυτό, όνειρο ωστόσο που για διάφορους λόγους δεν έγινε πραγματικότητα. Τώρα όμως το Netflix ανακοινώνει ότι το φιλμ θα υλοποιηθεί σαν δική του παραγωγή, με σκηνοθέτη τον Αμερικανό Timothy Reckart -υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων σε Μικρό Μήκος για το Head Οver Heels του 2012.

Το soundtrack, βέβαια, θα αναλάβει ο ίδιος ο McCartney, ο οποίος ήδη ξεκίνησε να γράφει τραγούδια γι' αυτό. «Είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο, «είναι κάτι τρομακτικά σημαντικό για μένα και ανυπομονώ να δει ο κόσμος τα αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top