Οι Coldplay σε μια παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Δείτε το καινούριο βιντεοκλίπ της παρέας του Chris Martin για το "Εveryday Life"

news.team
news.team
φωτογραφία: Mauricio Santana

Σάρωσαν οι Coldplay με την πρόσφατη δισκογραφική τους επιστροφή, βλέποντας το νέο άλμπουμ Εveryday Life να σαρώνει τα παγκόσμια charts: #1 στην πατρίδα Βρετανία, #8 στις Η.Π.Α., #1 στην Αυστραλία, #1 στη Γαλλία, #3 στον Καναδά, #4 στη Γερμανία, #10 στην Ιαπωνία.

Τώρα, η παρέα του Chris Martin συνεχίζει το σχετικό promo με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το ομώνυμο του δίσκου κομμάτι "Everyday Life".

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, η σκηνοθέτιδα Karena Evans ήθελε τους Coldplay να παίξουν live σε ειδυλλιακό σκηνικό -σε μια παραλία, με τον ήλιο πίσω τους να δύει.

Το κλιπ δίνει την εντύπωση ότι γυρίστηκε σε ένα μέρος, αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει πλάνα από 3 διαφορετικές χώρες (Μαρόκο, Νότιος Αφρική, Ουκρανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top