Νέο βιντεοκλίπ από τους Borknagar

Δείτε το "Voices"

news.team
news.team
φωτογραφία: Jorn Veberg

Πέρασαν 3 χρόνια από το Winter Thrice του 2016 (Η.Π.Α. #217), ένα άλμπουμ που μπόρεσε να διατηρήσει το ενδιαφέρον για τους Borknagar και πέραν του αμιγώς μεταλλικού κοινού (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας γι' αυτό ο Χρυσόστομος Τσαπραΐλης, πατώντας εδώ)

Πριν λίγες ημέρες, οι Νορβηγοί επέστρεψαν με το νέο τους άλμπουμ True North και προσδοκούν αρκετά από αυτό, καθώς όχι μόνο εμφανίζονται με νέα μέλη, μα προσπαθούν και για καινούρια στοιχεία στον γνωστό τους ήχο.

Τώρα, λοιπόν, το promo συνεχίζεται με ένα ακόμα επίσημο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Voices": το σκηνοθέτησε ο Alex Olsson, για λογαριασμό της εταιρίας RedinkFrame.

«Είναι ταυτόχρονα μια ελεγεία μα και μια εσωτερική γιορτή της ελευθερίας», σχολιάζει ο κιμπορντίστας Lars A. Nedland, ο οποίος και το τραγουδά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares