Το Θερμόμετρο του Ezra Furman

Δείτε το καινούριο του βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Μπορεί να μην ήρθε τελικά φέτος στην Ελλάδα ο Ezra Furman, καθώς ακυρώθηκε τελικά η εμφάνισή του στο Summer Nostos Festival 2019, ωστόσο οι μετοχές του όλο και ανεβαίνουν στο «χρηματιστήριο» του σύγχρονου indie ήχου.

O 23χρονος τραγουδοποιός από το Σικάγο πρωτοφάνηκε στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας ως μέλος των Harpoons, ήταν όμως το 2018 που έλαβε την προσοχή και την αμέριστη στήριξη του εναλλακτικού Τύπου, χάρη στο άλμπουμ Transangelic Exodus -το πρώτο του με τους Visions ως συνοδευτική μπάντα, το οποίο κατάφερε να τον στείλει στο #51 των βρετανικών charts. 

Κινούμενος γρήγορα, ο Furman έχει ήδη έναν καινούριο δίσκο εκεί έξω, ονόματι Twelve Nudes. Και, για να τον υποστηρίξει, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Thermometer": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Το εμπνεύστηκα πίσω στο 2014, το διάστημα που περιόδευα με τους αμίμητους So So Glos», δήλωσε ο Αμερικανός τραγουδοποιός, «αναρωτιόμουν τότε αν μπορούσε κι εγώ να σκαρώσω κομματάρες σαν τις δικές τους».

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Top
0
Shares