Ο Justin Broadrick και ο The Bug ξανά μαζί, 19 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους ως Zonal

Ακούστε τα ολοκαίνουρια "Cage Version" και "No Version"

news.team
news.team

φωτογραφία: Jose Ramon Caamaño

Ευρύτερα γνωστός ως συνιδρυτής των Godflesh, αλλά και από τη δράση του με τους Jesu, o Justin Broadrick πρωτοσυνεργάστηκε με τον συμπατριώτη του Kevin Martin το 1994, όταν ο τελευταίος είχε τους GOD. Οι δυο τους «κόλλησαν» και το 2000 έφτιαξαν το ολόδικό τους εγχείρημα Zonal, με το οποίο και κυκλοφόρησαν το The Quatermass Project, Volume 1.

Έκτοτε, ο Kevin Martin γνώρισε δόξες με τις δουλειές του ως The Bug και ο Broadrick έμεινε απασχολημένος με πλήθος πράγματα. Όμως το 2017 αναζωπύρωσαν τους Zonal. Και τώρα βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον 2ο τους κοινό δίσκο, 19 ολόκληρα χρόνια μετά τον προηγούμενο.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, έδωσαν στη δημοσιότητα δύο ολοκαίνουρια κομμάτια, τα "Cage Version" και "No Version": μπορείτε να τα ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Για την ώρα, τα "Cage Version" και "No Version" συγκροτούν ένα ψηφιακό ΕΡ ονόματι Zonal, που κυκλοφορεί στις ανάλογες πλατφόρμες από τη Relapse. Ενδέχεται όμως να είναι απαρχή για κάτι πιο ολοκληρωμένο εκ μέρους των Zonal. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top