Ο Kevin Morby εξερευνά το Παρίσι

Δείτε το καινούριο του βιντεοκλίπ για το "Downtown's Lights"

news.team
news.team

Πρώην μέλος των Woods και των Babies, ο Kevin Morby ξεκίνησε σόλο καριέρα το 2013 -ως τραγουδοποιός- και με το περσινό του άλμπουμ Singing Saw πέτυχε να ακουστεί για πρώτη φορά και λίγο πιο πέρα από τον indie folk χώρο (θυμηθείτε την κριτική του Άγγελου Κλειτσίκα, εδώ).

Θέλοντας ίσως να χτίσει κάτι πάνω σε αυτό τώρα που ακόμα το όνομά του συζητιέται, έσπευσε να βγάλει φέτος το καλοκαίρι το νέο του άλμπουμ City Music, οπότε το promo γι' αυτό καλά κρατεί.

Στα πλαίσια του τελευταίου, δόθηκε λοιπόν στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ σκηνοθετημένο από τον Hugo Jouxtel για το τραγούδι "Downtown’s Lights" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Σ' αυτό, ο Αμερικανός τραγουδοποιός απεικονίζεται να περιπλανιέται στο Παρίσι, βράδυ, κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. «Το Παρίσι πάντοτε έδειχνε μια αγάπη για τη μουσική μου, οπότε αισθάνομαι πολύ ευγνώμων», τόνισε ο Morby.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ariana Grande, John Legend, Ice-T ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τη διαδικτυακή δυσαρέσκειά τους για τις δηλώσεις του

FEATURED TODAY

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο μας κάνει βασικά μαθήματα ροκ,

Top
0
Shares