Ένα διάσημο μα σπάνιο τραγούδι των My Chemical Romance, κυκλοφορεί σε στούντιο εκδοχή

Ακούστε το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)"

news.team
news.team

Πίσω στα 2011, οι My Chemical Romance εμφανίστηκαν στο παιδικό τηλεοπτικό σόου Yo Gabba Gabba!, όπου και έπαιξαν ζωντανά ένα ολοκαίνουριο (τότε) τραγούδι με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο, ονόματι "Every Snowflake Is Different (Just Like You)".

Το τραγούδι αυτό άρεσε πολύ στους fans της αμερικάνικης μπάντας, που σημειωτέον μόνο λίγοι δεν ήταν, ειδικά από την κυκλοφορία του Black Parade (2006) κι έπειτα, όταν αυγάτισαν οι οπαδοί: το επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πωλήσεις των δίσκων τους.

Το θέμα είναι ότι το "Every Snowflake Is Different (Just Like You)" δεν εμφανίστηκε ποτέ σε στούντιο εκδοχή, με το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα πιο απόμακρο από το 2013 και μετά, όταν η μπάντα ανακοίνωσε τη διάλυσή της.

Τώρα, όμως, κυκλοφορεί μια συλλογή γεμάτη με τα τραγούδια του συγκεκριμένου παιδικού σόου. Και, οποία (ευχάριστη) έκπληξις, το κομμάτι των My Chemical Romance είναι εκεί, σε στούντιο εκδοχή.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ, βρίσκοντας τον Spotify player.  

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο πρώτο «Παρατηρητήριο», περνάει την καραντίνα του, ...

O Ζώης Χαλκιόπουλος αποχαιρετάει την σπουδαία μορφή της soul, τον Bill Withers, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Top
0
Shares
0
Shares