Ένα βιντεοκλίπ από τους Green Day, με υλικό από μία πολύ πρώιμη συναυλία τους

Δείτε το "Revolution Radio"

news.team
news.team

Κάνει ίσως εντύπωση, αλλά οι Green Day ακόμα ασχολούνται κατά κάποιον τρόπο με το promo του περσινού τους άλμπουμ Revolution Radio, μια πολύ πετυχημένη κυκλοφορία, η οποία τους χάρισε το νούμερο 1 της Αμερικής και της Βρετανίας, αλλά και μεγάλες διακρίσεις σε άλλες βασικές μουσικές αγορές (Αυστραλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #2).

Η παρέα του Billy Joe Armstrong δίνει λοιπόν στη δημοσιότητα ένα φρέσκο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Revolution Radio", το οποίο και μπορείτε να παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το ενδιαφέρον για τους fans είναι ότι αποτελεί κολάζ μεταξύ νέου υλικού από ζωντανές εμφανίσεις, μαζί με πλάνα από μία πολύ πρώιμη συναυλία της μπάντας.

Οι φήμες εντωμεταξύ τους θέλουν να έχουν ήδη ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο δίσκο, εκείνοι όμως κρατάνε τα χαρτιά τους κλειστά και ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε και αρνούνται ότι δουλεύουν με τον παραγωγό Charlie Young. Κατά τα λοιπά, το καλοκαίρι αυτό αναμένεται να εμφανιστούν στη Βρετανία και την Ιρλανδία, κατά κανόνα για μεγάλα, υπαίθρια live.

 

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top