Οι Bonfire επιστρέφουν στην Ελλάδα

Σάββατο 14/9 στην Αθήνα (The Crow Club), Κυριακή 15/9 στη Θεσσαλονίκη (Eightball)

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Οι Bonfire, ένα από τα σημαντικότερα γερμανικά hard rock συγκροτήματα, επιστρέφουν και θα κάνουν την εμφάνιση τους στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου με την περιοδεία Temple of Lies Tour 2019!

Οι Bonfire είναι ένα από τα πρώτα hard rock συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 γνωρίζοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη. Αν και η δουλειά τους έχει ξεκινήσει από τη δεκαετία του 70, η υψηλότερη δημόσια αναγνώρισή του ξεκινά στα μέσα της δεκαετίας του 80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με τραγούδια όπως You Make Me Feel, Refugee of Fate, Hard on me, από τα album Point Blank και το κλασσικότατο American Nights.

Ο τελευταίος δίσκος τους, ομώνυμος της περιοδείας αυτής, ήταν μία από τις καλύτερες ηχογραφήσεις των 25 studio άλμπουμ τους μέχρι στιγμής. Το συγκρότημα έχει επανέλθει σήμερα δυναμικά, με την ισχυρή φωνή του frontman του Alexander Stahl, τον θρύλο Hans Ziller, τον βιρτουόζο κιθαρίστα Frank Pané και τον γνωστό βιρτουόζο μπασίστα Ronnie Parkes. Στα τύμπανα θα είναι ο André Hilgers, πρώην drummer σε μπάντες όπως Rage, Axxis, κα.

Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Hyperfuel και οι Cyanide 4. Οι Cyanide 4 θα ανοίξουν και στη Θεσσαλονίκη.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος, οπότε αν δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη συναυλία, μην παραλείψετε να προμηθευτείτε τα δικά σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΑΘΗΝΑ

The Crow Club

Σινώπης 27, Αμπελόκηποι

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Online:

http://www.blasgarden.com/tickets/ (με την επίδειξη του αποδεικτικού αγοράς στην είσοδο θα γίνεται η ανταλλαγή αυτού με το κανονικό εισιτήριο)

Φυσικά σημεία:

Sirens Records, Monsterville, No Remorse Records, CROW LIVE STAGE

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Eightball

Πίνδου 1, Λαδάδικα

πόρτες: 20.00

εισιτήρια: 23 ευρώ (προπώληση), 25 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση

Online:

http://www.blasgarden.com/tickets/ (με την επίδειξη του αποδεικτικού αγοράς στην είσοδο θα γίνεται η ανταλλαγή αυτού με το κανονικό εισιτήριο)

Φυσικά σημεία:

Classic cafe-bar Διωροφον, TicketHouse (MusicLand), ALONE Records, Empire Vinyl-CD-DVD 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα, μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων απάντησε ότι νιώθει άνετα να ...

Το ποσό που διεκδικεί σκοπεύει να το κατευθύνει σε πράξεις αλληλεγγύης προς καλλιτέχνες που ...

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

HOT STORIES

Smalfeels, Evankelos και η συλλογή Rare Finds σας περιμένουν σήμερα στο Bandcamp, που μηδενίζει την προμήθειά του.

Top
0
Shares