Μιχάλης Δέλτα: «Η αλλαγή θα έρθει από τους διαφορετικούς, από τους περίεργους, από εκείνους της κατώτερης φυλής.»

«Οι "κανονικοί" και οι "φυσιολογικοί" πολίτες είναι οι υπαίτιοι όλης της ανθρώπινης δυστυχίας», αναφέρει. 

news.team
news.team

Ένα σύντομο κείμενο ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Μιχάλης Δέλτα, στο οποίο σημειώνει ότι οι "κανονικοί" και οι "φυσιολογικοί" πολίτες είναι οι υπαίτιοι όλης της ανθρώπινης δυστυχίας:

Η αλλαγή θα έρθει από τους διαφορετικούς, από τους περίεργους, από εκείνους της κατώτερης φυλής, όχι της λευκής, ούτε της Ατλάντιας. Οι "κανονικοί" και οι "φυσιολογικοί" πολίτες είναι οι υπαίτιοι όλης της ανθρώπινης δυστυχίας. Αυτοί τρέφουν το κτήνος της εξουσίας και των κομματικών της ασθενειών, την υποκρισία της θρησκείας, την κατάρα της οικογενειακής μαγείας, αυτοί πατάνε τα αδέσποτα στους δρόμους με τα ψευτο-πολυτελή τους αυτοκίνητα, αυτοί κακοποιούν ψυχολογικά και σεξουλικά τα παιδιά τους και την Κυριακή ψάλοντας κοινωνάνε το σώμα και το αίμα του Χριστού. Αυτοί καίνε κάθε καλοκαίρι την ευλογία της μητέρας Φύσης. Η αλλαγή θα έρθει από τους διαφορετικούς, τους απεχθείς, τους κατατρεγμένους που φέρουν την Φλόγα της αλήθειας. Η αλλαγή θα έρθει από ψυχές οι οποίες ενσαρκώνονται για να τυφλώσουν με ανελέητο Φως όσους αμετανόητα βιάζουν συλλογικά το σώμα της ανθρωπιάς και της αγάπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στο μουσικό πρόγραμμα της Τεχνόπολης μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο παραγωγός ανακοίνωσε τον τρίτο του δίσκο για φέτος, Telas, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Πρόκειται για συναυλίες των Metallica με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας του San ...

FEATURED TODAY

Ο Colson Whitehead «σήκωσε» το δεύτερό του Πούλιτζερ με ένα μυθιστόρημα που αν και εκτυλίσσεται στα 60s, χτυπάει τη φλέβα του Black Lives Matter. Το ...

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ψάχνει τη χρονομηχανή για να μεταφερθεί στο 1970 και τη δημιουργία του Mike Westbrook's Love Songs.

Top