Η drive-in συναυλία της Γλυφάδας έγινε κανονική συναυλία ορθίων!

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

news.team
news.team

Είναι αλήθεια ότι τα drive-in φεστιβάλ / συναυλίες / σινεμά είναι παγκόσμια τάση και θα τα βλέπουμε όλο και συχνότερα στην μετα-καραντίνα εποχή. Και είναι μια ενδιαφέρουσα και safe λύση για να παρακολουθήσει κανείς δρώμενα, πόσω μάλλον όταν γίνονται για καλό σκοπό, όπως το πρώτο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας. Χθες το βράδυ, το τελευταίο ξεκίνησε με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίστηκε αφιλοκερδώς μαζί με τον Παντελή Καναράκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που το οργάνωσαν και σε αυτούς που συμμετείχαν και πρόσφεραν σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέχρι εδώ καλά, στη θεωρία δηλαδή. Γιατί στην πράξη, ο κόσμος πάρκαρε τα αυτοκίνητα και βγήκε έξω. Πολλοί βρέθηκαν μπροστά και μετέτρεψαν εν μέρει τον χώρο σε κανονική αρένα συναυλίας. Μια χαρά (τρόπος του λέγειν) είναι το... λαϊκό γλέντι με εξασφαλισμένο πάρκινγκ, αλλά αυτό δεν λέγεται drive-in. Λέγεται συναυλία ορθίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα εμφανιστούν όμως στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε τι ισχύει για τους κατόχους εισιτηρίων.

Ο Kevin Parker έκατσε σε μια καρέκλα μόνο με την κιθάρα του για να παίξει το κομμάτι από τον τελευταίο δίσκο της ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top