Μανιφέστο 2020, από τα Μωρά Στη Φωτιά

H μπάντα του Στέλιου Σαλβαδόρ προσφέρει το θρυλικό της τραγούδι σε νέα ηχογράφηση

news.team
news.team
Με ηγέτη τον Στέλιο «Σαλβαδόρ» Παπαϊωάννου, τα Μωρά Στη Φωτιά είχαν ήδη 4 περίπου χρόνια παρουσίας όταν βγήκε το θρυλικό τους ντεμπούτο Μωρά Στη Φωτιά στην Ano-Kato Records, τον Φεβρουάριο του 1988. Έκτοτε, θεωρείται ευρέως ως ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ στο εγχώριο ροκ, με το "Μανιφέστο" και μερικά ακόμα τραγούδια να έχουν γίνει θρυλικές επιτυχίες.

Τώρα, τα Μωρά Στη Φωτιά προσφέρουν μια νέα εκδοχή του "Μανιφέστο", ηχογραφημένη στα περίφημα στούντιο Friary του Λονδίνου -και μάλιστα στην κονσόλα που χρησιμοποιούσε ο Prince και χαϊδευτικά είναι γνωστή ως «Jacqueline»: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Μανιφέστο 2020" λειτουργεί ως promo για μια νέα best of συλλογή από τα Μωρά Στη Φωτιά, η οποία έχει τίλο Κάτω Στην Πόλη και κυκλοφορεί (ψηφιακά και σε βινύλιο 180 γραμμαρίων) από την Plus Rec σε διανομή Panik. Οι επιλογές από το ήδη γνωστό υλικό της μπάντας προσφέρονται με καινούρια ηχητική επεξεργασία (remastered), σε μια προσπάθεια προσαρμογής τους στα σημερινά δεδομένα. Εκτός από το "Μανιφέστο", εκ νέου έχει ηχογραφηθεί και το "Κάτω Στην Πόλη".

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την εφ' όλης της ύλης κουβέντα που έκανε ο Στέλιος Σαλβαδόρ με τον Κώστα Ζιούλη για τις σελίδες μας, πίσω στον Δεκέμβρη του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μένουμε σπίτι», αλλά οι ταινίες έρχονται σε εμάς, με τις διαδικτυακές προβολές της ψηφιακής αίθουσας που ...

Μπορεί να μην έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, έχουμε όμως το εξώφυλλο του Chromatica. Κάτι είναι κι αυτό.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο πρώτο «Παρατηρητήριο», περνάει την καραντίνα του, ...

O Ζώης Χαλκιόπουλος αποχαιρετάει την σπουδαία μορφή της soul, τον Bill Withers, που έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Top
0
Shares
0
Shares