Δείτε τους Ghone, Church Οf Τhe Sea, Nochnoy Dozor και Spineless να παίζουν live στο Skrow Theater

4 αθηναϊκές μπάντες συνεργάζονται για ένα ιδιαίτερο βίντεο

news.team
news.team
Επιθυμώντας να εκμεταλλευτούν τον ξεχωριστό χώρο του Skrow Theater, 4 αθηναϊκές μπάντες συνεργάστηκαν για να φτιαχτεί μια ιδιαίτερη βίντεο-ενότητα, την οποία και δίνουν τώρα στη δημοσιότητα: μπορείτε να δείτε το σχετικό κλιπ, διάρκειας 18 λεπτών και 45 δευτερολέπτων, στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Ο λόγος για τους Ghone, Church Οf Τhe Sea, Nochnoy Dozor και Spineless, οι οποίοι βρέθηκαν στη σκηνή του Skrow και έπαιξαν live κομμάτια από το υλικό τους, στοχεύοντας σε μια συγκεκριμένη ατμοσφαιρική κλιμάκωση. Πιο συγκεκριμένα, ακούγονται τα "Interlude #1", "Ιnterlude #2" και "Interlude #3" από τους Ghone, το "No One Deserves" από τους Church Of The Sea, το "In The Mire" από τους Nochnoy Dozor και το "Fires & Beasts" από τους Spineless.

Εντωμεταξύ, 3 από τις 4 συμμετέχουσες μπάντες -οι Nochnoy Dozor, Church Οf Τhe Sea και Ghone- θα εμφανιστούν μαζί ζωντανά στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τα εισιτήρια, πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares