Ο Πέτρος Μάλαμας διασκευάζει το "Σ' Αυτές Τις Στράτες" του Γιώργου Ζαμπέτα

Εντάσσεται κι αυτό στον κύκλο Τα Σκέτα του Σωκράτη Μάλαμα, παρότι ο ίδιος δεν συμμετέχει αυτήν τη φορά

news.team
news.team
Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε με την έναρξη του 2020 ο Σωκράτης Μάλαμας στον κύκλο τραγουδιών Τα Σκέτα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό, αφιερωμένο στον Γιώργο Ζαμπέτα.

Αυτήν τη φορά, όμως, διάλεξε να απέχει, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνήθεις συνεργάτες του. Και δίνει τη σκυτάλη στον γιο του Πέτρο Μάλαμα, ο οποίος διασκευάζει το "Σ' Αυτές Τις Στράτες" παίζοντας ο ίδιος κιθάρα, με μόνη άλλη συνοδεία του το τσέλο του Νίκου Παπαϊωάννου: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το βιντεοκλίπ που έφτιαξε ο Παναγιώτης Ανδριανός.

Ο Γιώργος Ζαμπέτας έγραψε το "Σ' Αυτές Τις Στράτες" το 1975 σε στίχους του Αλέκου Καγιάντα και το πρωτοτραγούδησε ο ίδιος στο άλμπουμ του Ντοκουμέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares