Ο Μπάμπης Στόκας και η "Αδιόρθωτη"

Ακούστε το νέο του τραγούδι, μια σύνθεση του Λεωνίδα Μπαλάφα

news.team
news.team
Παρά την έντονη δράση που δείχνουν τελευταία οι Πυξ Λαξ -οι οποίοι συνεχίζουν και στο Νέο Έτος τις εμφανίσεις τους στην Οδό Λυσίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο- ο Μπάμπης Στόκας κάνει τώρα ένα διάλειμμα για να επιστρέψει στις σόλο κυκλοφορίες του.

Για πρώτη λοιπόν φορά συναντά τον Λεωνίδα Μπαλάφα, ο οποίος γράφει γι' αυτόν το τραγούδι "Αδιόρθωτη", σε στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η "Αδιόρθωτη" είναι πρώτη «γεύση» από έναν ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, που απ' ό,τι μαθαίνουμε θα «αποκαλυφθεί σύντομα», κυκλοφορώντας σε δίσκο από την Panik Oxygen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια από τις ελάχιστες, πια, πηγές εσόδου τους, λόγω κορονοϊού, είναι οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί...

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακούσετε σε αυτό τίποτα που να θυμίζει Kraftwerk, αλλά ένα "Stephin Merrit being Stephin

Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε με το απόσπασμα 8 δευτερολέπτων που ανέβασε ο frontman της μπάντας στα social media

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares