Οι Planet Of Zeus στο Avopolis Radio, σήμερα Δευτέρα 16.00 με 17.00 με δώρο μια διπλή πρόσκληση για το live στο Fuzz (20/12)

Δείτε ποιοι άλλοι καλεσμένοι έρχονται μέσα στην εβδομάδα και κερδίστε 1 ακόμα διπλή πρόσκληση, για το live των Chicken (28/12)

news.team
news.team
Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποιεί το ιντερνετικό μας ραδιόφωνο και γι' αυτήν την εβδομάδα, καθώς σήμερα Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου καταφτάνει στα στούντιό μας στην Ασκληπιού ο μπασίστας των Planet Of Zeus, Γιάννης Βράζος, για μια κουβέντα με τον Δημήτρη Λιλή, από τις 16.00 ως τις 17.00, ενόψει του διήμερου live της μπάντας στο Fuzz, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 του μήνα.

Το γκρουπ φέρνει μάλιστα και δώρα στους ακροατές, αφού κληρώνει 1 διπλή πρόσκληση για τη συναυλία της Παρασκευής 20/12. Συντονιστείτε εδώ στις 16.00, για να δηλώσετε συμμετοχή και να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες!

Κατόπιν, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Λιλής θα υποδεχθεί 16.00 με 17.00 τον Alex από το Ministry Of Concrete, που δραστηριοποιείται από το 2010 στο κέντρο της πόλης με ειδίκευση το νεανικό urban ντύσιμο (ανδρικό και γυναικείο). Αμέσως μετά, 18.00 με 19.00, έρχονται ο Νέγρος Του Μοριά και ο Kareem Kalokoh, ενόψει του κοινού τους live στο Tres, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου. 

Τέλος, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, έρχονται και οι Chickn, ενόψει της μεγάλης τους συναυλίας με Sillyboy’s Ghost Relatives και Δανάη Nielsen -το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο Gagarin. Θα μιλήσουν κι αυτοί στον Δημήτρη Λιλή, από τις 16.00 ως τις 17.00 και θα δώσουν επίσης 1 διπλή πρόσκληση για το live, η οποία θα κληρωθεί στον αέρα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης

Το 2019 θα κλείσει κατόπιν τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, με τη Vánagandr Fenrir (Χριστίνα Κουτρουλού) να υποδέχεται τον αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη στην εκπομπή της Call of Tentacles, από τις 18.00 ως τις 20.00, σε ένα σπέσιαλ δίωρο αφιερωμένο στις λίστες του Avopolis με τους (εγχώριους και διεθνείς) δίσκους που σας προτείνουμε για τη χρονιά αλλά και για τη δεκαετία που φεύγει, όπως τους ψήφισαν οι συντάκτες και οι συνεργάτες του site. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

Top