"Άλλη Μια Μέρα", για τη Λαμπρινή Καρακώστα

Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ

news.team
news.team
Τη Λαμπρινή Καρακώστα τη γνωρίσαμε στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα, σε μια πολυετή συνεργασία. Φέτος, όμως, μας συστήθηκε με άλλους όρους και ήχους, ως αυτόνομη τραγουδοποιός, με το άλμπουμ Ακούγομαι;. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας.

Τώρα, το σχετικό promo συνεχίζεται με ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Άλλη Μια Μέρα": το σκηνοθέτησε ο Περικλής Μαθιέλλης και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι είναι σε μουσική και στίχους της ίδιας της Καρακώστα, η οποία έπαιξε επίσης στην ηχογράφηση κλασική κιθάρα, μεταλλόφωνο, shaker, και ντέφι. Τα παιχνίδια του βιντεοκλίπ παραχώρησε η Kalkito.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ακούσετε σε αυτό τίποτα που να θυμίζει Kraftwerk, αλλά ένα "Stephin Merrit being Stephin

Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε με το απόσπασμα 8 δευτερολέπτων που ανέβασε ο frontman της μπάντας στα social media

Πέρα από το το hit "Stacy's Mom", ο μουσικός που βρισκόταν πίσω από πολλή μουσική που ακούσαμε στο σινεμά

FEATURED TODAY

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Το 1993, ο Αμερικανός βιοφυσικός και συγγραφέας Gregory Stock δημιούργησε για λογοτεχνικούς σκοπούς τον Metaman: έναν υπερ-οργανισμό, που, συνδυάζοντας ...
Top
0
Shares
0
Shares