Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Κόκκινο Ποτάμι

Ακούστε την στο τραγούδι των τίτλων της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη

news.team
news.team
Γρήγορα κινούνται τα πράγματα για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έναν χρόνο μετά το τελευταίο της άλμπουμ Που Με Φτάσανε Οι Έρωτες -μια δουλειά που δεν άρεσε σε όλους (δείτε π.χ. τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Χάρης Συμβουλίδης, πατώντας εδώ), μα της χάρισε ένα μεγάλο ραδιοφωνικό σουξέ με τα "Δεύτερα Κλειδιά".

Τώρα, λοιπόν, τη βρίσκουμε να επιστρέφει στο προσκήνιο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι: έχει τίτλο "Το Κόκκινο Ποτάμι" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Κόκκινο Ποτάμι" είναι σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου (ο οποίος παίζει επίσης κιθάρες, ούτι και μπάσο) και στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη. Ακούγεται δε στους τίτλους της νέας τηλεοπτικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, η οποία επίσης λέγεται Το Κόκκινο Ποτάμι.

Το single διατίθεται ψηφιακά από τη Minos-EMI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top