Το Γλυκό Μαχαίρι των Nightstalker

Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Συγκρότημα-μύθος για την εγχώρια σκηνή και πρωτοπόροι στην εισαγωγή του stoner rock στα μέρη μας, οι Nightstalker γιορτάζουν φέτος 30 χρόνια καριέρας (ιδρύθηκαν το 1989) και ετοιμάζονται αυτήν την περίοδο να γυρίσουν σελίδα στην καριέρα τους, βγάζοντας την πρώτη τους διεθνή δουλειά.

Τώρα λοιπόν, ως promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Sweet Knife": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισαν γι' αυτό ο Άγγελος Βινιεράτος και ο Λεωνίδας Μιχελόπουλος. 

Το "Sweet Knife" προλογίζει τον δίσκο Great Hallucinations, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου από την ιταλική Heavy Psych Sounds. Στη δισκογραφία των Nightstalker θα διαδεχθεί το As Above, So Below του 2016.

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Top
0
Shares