Η Μάρω Μαρκέλλου διασκευάζει Αρλέτα

Ακούστε την εκδοχή της στο θρυλικό "Batida De Coco"

news.team
news.team

Θρυλική εγχώρια επιτυχία στάθηκε το "Batida De Coco" πίσω στο 1985, όταν το έγραψε ο Λάκης Παπαδόπουλος (σύνθεση) με τη Μαριανίνα Κριεζή (στίχοι) για την Αρλέτα, γενόμενο ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά της τραγούδια -έμμεσα, δε, πέρασε και στην αθανασία το λικέρ που έδωσε τον τίτλο.

Τώρα, η Μάρω Μαρκέλλου διαλέγει να αναμετρηθεί με αυτήν την κληρονομιά, προσφέροντας τη δική της διασκευή στο "Batida De Coco": μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Η διασκευή κυκλοφορεί ως ψηφιακό single από τη Feelgood Records, ενώ η νέα ενορχήστρωση ανήκει στην ίδια τη Μαρκέλλου.

Η 34χρονη τραγουδοποιός από το Λουτράκι εμφανίστηκε στα εγχώρια δισκογραφικά πράγματα το 2008 με το συζητημένο άλμπουμ Κορίτσι Για Σπίτι. Έκτοτε ωστόσο εξαφανίστηκε για μεγάλο διάστημα, μέχρι το 2016, όταν και ξαναφάνηκε για συναυλίες (θυμηθείτε τι έγραψε τότε ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας για τις παραστάσεις της στη Σφίγγα, πατώντας εδώ), επιστρέφοντας έπειτα με τον δίσκο Υποψήφια Μάνα (2017). 

Το "Batida De Coco" ενδεχομένως να αποτελεί πρόγευση για κάποιο επερχόμενο 3ο άλμπουμ, ως τώρα όμως δεν υπάρχει καμία τέτοια επίσημη πληροφόρηση. 

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Top
0
Shares