Η ΑΕΠΙ μηνύει ...τον εαυτό της!

«Όλοι οι δημιουργοί θα είμαστε σήμερα στην Ευελπίδων» γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς, καθώς η λοβιτούρα έχει στόχο την επίτροπο Μαρία Βλάχου

news.team
news.team

Απίστευτες εξελίξεις και βυζαντινού τύπου ίντριγκες λαμβάνουν χώρα στην ΑΕΠΙ, το θέμα της οποίας δείχνει να μην έχει τέλος, παρά την πρόσφατη κινητοποίηση της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ύπαρξη σχετικού νομοσχεδίου και διορισμό επιτρόπου.

Κι αυτό γιατί οι μέτοχοι της ΑΕΠΙ προχώρησαν σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων όχι μόνο κατά της επιτρόπου, μα και κατά της ίδιας της ...εταιρείας! Παρά τη γενική αυτή αντεπίθεση, πάντως, το όλο «ζουμί» δείχνει να βρίσκεται στο ότι ζητούν από το δικαστήριο προσωρινή διαταγή, με την οποία να διατάσσεται η επίτροπος Μαρία Βλάχου να απέχει από οποιαδήποτε ανάμειξη στη διαχείριση της εταιρείας.

Το ίδιο νομικό τερτίπι έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν η ΑΕΠΙ, όταν ήθελε να μεταφέρει την έδρα της στην Κύπρο: και τότε οι μέτοχοι είχαν στραφεί, υποτίθεται, κατά της εταιρείας, ισχυριζόμενοι ότι παραπλανήθηκαν στα περί μεταφοράς της έδρας -για να καταλήξουν βέβαια εν τέλει σε συμβιβασμό.

Άμεση ήταν ασφαλώς η κινητοποίηση του νέου σωματείου δημιουργών Άσμα 450+, που κάλεσαν επίσημα τα μέλη τους να δώσουν το παρών στο δικαστήριο, κρίνοντας ότι είναι απαραίτητο να υπερασπιστούν την παραμονή της επιτρόπου στην ΑΕΠΙ.

«Τη Δευτέρα όλοι οι δημιουργοί θα είμαστε στην Ευελπίδων» έγραψε κι ο Φοίβος Δεληβοριάς στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, «όχι μόνο γιατί θεωρούμε την επίτροπο μια πολύτιμη εξέλιξη και την μοναδική πιθανότητα θετικής λύσης στην περίφημη υπόθεση ΑΕΠΙ. Αλλά και γιατί η μήνυση της ΑΕΠΙ στον εαυτό της είναι μια προκλητική νομική κίνηση που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας-και είναι δυστυχώς πληρωμένη με τους δικούς μας κόπους».

Update (Τρίτη 16/5, ώρα 09.20)

Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ΑΕΠΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares