Ζήσης Ρούμπος & Αριστοτέλης Ρήγας: #Χασταγκ - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Αθήνα Βουτάδων 6, Αθήνα 118 54 Premise Comedy Club
Η παράσταση #Χάσταγκ με το Ζήση Ρούμπο και τον Αριστοτέλη Ρήγα στο Premise Comedy Club δυστυχώς δε θα προχωρήσει σε παράταση, όπως είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω των ειδικών και διαρκώς εξελισσόμενων συνθηκών που επικρατούν αυτή την περίοδο, τόσο στην καθημερινότητα όσο και στα θεάματα κλειστού χώρου, εξαιτίας της απειλής του κοροναϊού.
04 Απρ. 2020
20:00
63 Day(s) Ago
12.00
Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην double bill παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο Χάσταγκ για 4 sold out παραστάσεις τα Σάββατα του Φεβρουάριου στο Premise Comedy Club. Σεβόμενοι την ιδιαίτερη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε δε θα προχωρήσουν στις προγραμματισμένες 4 επόμενες παραστάσεις, αλλά υπόσχονται υπεύθυνα να επιστρέψουν όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Ήταν μια παράσταση που τα είχε κυριολεκτικά όλα!

Ήταν #Χάσταγκ τέλεια!

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Premise Comedy Club

Τηλ.: 2130185101

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

HOT STORIES

«Πολλά από τα παιδάκια αυτά ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει οικογένεια - και το ξέρουν γιατί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό κάτι τα χώρισε απ’ αυτήν.», αναφέρει

Το "No Flag" έρχεται δύο χρόνια μετά την τελευταία του δουλειά.

Top
0
Shares