View More

Χριστίνα Μαξούρη

Αθήνα Πανεπιστημίου 12, Αθήνα 105 64, Ελλάδα Cafe Στον Κήπο Του Νομισματικού Μουσείου
Η Μικρή Άρκτος προτείνει «Το άσπρο μαμά νοσταλγώ», τη μουσική παράσταση της Χριστίνας Μαξούρη, που δημιουργήθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του ομώνυμου δίσκου, σε στίχους Ελένης Φωτάκη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου.
06 Αυγ. 2020
21:00
44 Day(s) Ago
0.00
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, και με τη συμβολή της ραδιοφωνικής παραγωγού Όλγας Λασκαράτου, επιλέγουν τραγούδια των Χατζιδάκι, Κουγιουμτζή, Λάγιου, Πλέσσα, Bregovic, Καραϊνδρου, Δεληβοριά κ.ά., δίπλα σε αυτά του πρώτου της προσωπικού δίσκου και μαζί με τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη στο πιάνο και τον Τάσο Μισυρλή στο τσέλο, αναζητούν μια τρυφερή κι ευαίσθητη ατμόσφαιρα, μετά από αυτήν την βίαιη και παράξενη περίοδο της ‘σιωπής’, και μας καλούν στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Το «Άσπρο μαμά νοσταλγώ» είναι η τρίτη κατά σειρά μουσική παράσταση της Χριστίνας Μαξούρη, μετά τα ‘Δανεικά Παπούτσια’ και τα ‘20+1 Λαϊκά Μεταπολεμικά Τραγούδια με Μπαρόκ Σύνολο’.
Παρουσιάστηκε για 6 παραστάσεις στον ΣτΝ Club, με 5μελες σχήμα και τις ενορχηστρώσεις του Σταύρου Ρουμελιώτη κι ύστερα σε μικρή περιοδεία στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο για πιάνο, τσέλο και φωνή.
Τον Οκτώβρη του 2019, εγκαινίασε τον κύκλο παραστάσεων ‘Συναισθησία’, στο ολοκαίνουριο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τίτλος Το άσπρο μαμά νοσταλγώ

Χριστίνα Μαξούρη φωνή
Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης πιάνο|ενορχηστρώσεις
Τάσος Μισυρλής τσέλο
Επιμέλεια προγράμματος Όλγα Λασκαράτου

Κρατήσεις 210 36 100 67

https://www.facebook.com/MaxouriChristina/  
instagram: christina_maxouri
https://www.youtube.com/user/crismaxour  
www.christinamaxouri.com  
www.mikri-arktos.gr

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Cafe Στον Κήπο Του Νομισματικού Μουσείου

Το Aναψυκτήριο λειτουργεί στον κήπο του Ιλίου Μελάθρου, μια μικρή πράσινη όαση στο κέντρο της Αθήνας. Ο κήπος, με έκταση 800 μ2, περιλαμβάνει πολλά είδη φυτών της ελληνικής χλωρίδας και κοσμείται με αντίγραφα αρχαίων ελληνικών αγαλμάτων.

Οι επισκέπτες του Μουσείου αλλά και όσοι συχνάζουν στην περιοχή μπορούν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα για καφέ ή ελαφρύ γεύμα σε ένα ήρεμο και δροσερό περιβάλλον. Eπιπλέον, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ειδικές εκδηλώσεις μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση του Aναψυκτηρίου και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Mουσείου.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-23:00, Kυριακή: 9:00-15:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3610067

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναρωτιέται πώς γίνεται τη στιγμή που ο Iggy Pop παίζει στο BBC Radio 6 μια garage μπάντα από την Αθήνα (Nerrves), ...

Ακριβώς 50 χρόνια μετά το θάνατο του σπουδαίου κιθαρίστα, ο Άγγελος Κλειτσίκας ψάχνει ανάμεσα στις ρίμες και βρίσκει τα samples του Jimi Hendrix που ...

HOT STORIES

Από 21 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας για την Αττική.

Ένα ασυνήθιστο live ετοιμάζουν οι My Wet Calvin, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. Είσοδος δωρεάν.

Top
0
Shares